lørdag den 16. juni 2012
Ricotta-deller med aubergine, feta og mynte
Alma er helt vild med disse vegetardeller, som er gode både til aftensmad, med salat til, og som snack i madpakken. Man kan sagtens skifte aubergine ud med andre grønsager.
Lækker frisk mynte fra altanen.
Ingredienser:
1 aubergine, i skiver
1/2 pakke ricotta
1 håndfuld frisk mynte, hakket
1 æg
1/2 dl rasp (gerne speltrasp)
40 g feta, smuldret
Peber
Grill aubergine-skiverne i ca. 20 min ved 200 grader. Blend. Tilsæt ricotta og mynte. Blend. Hæld i en skål. Tilsæt ægget og pisk. Tilsæt de øvrige ingredienser. Steges sprøde i Olie og/eller smør. Serveres for eksempel med perlespelt-salat.
OBS: Selvom blandingen kan virke meget våd, kan dellerne sagtens steges - man skal blot være forsigtig, når man vender dem.
Velbekomme!
Vis omtanke - køb økologisk!
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar