lørdag den 16. juni 2012

Ricotta-deller med aubergine, feta og mynte






Alma er helt vild med disse vegetardeller, som er gode både til aftensmad, med salat til, og som snack i madpakken. Man kan sagtens skifte aubergine ud med andre grønsager.


                                                   Lækker frisk mynte fra altanen. 

Ingredienser:

1 aubergine, i skiver
1/2 pakke ricotta
1 håndfuld frisk mynte, hakket
1 æg
1/2 dl rasp (gerne speltrasp)
40 g feta, smuldret
Peber 

Grill aubergine-skiverne i ca. 20 min ved 200 grader. Blend. Tilsæt ricotta og mynte. Blend. Hæld i en skål. Tilsæt ægget og pisk. Tilsæt de øvrige ingredienser. Steges sprøde i Olie og/eller smør. Serveres for eksempel med perlespelt-salat. 
OBS: Selvom blandingen kan virke meget våd, kan dellerne sagtens steges - man skal blot være forsigtig, når man vender dem.

Velbekomme!

Vis omtanke - køb økologisk!





Ingen kommentarer:

Send en kommentar