Dag to med Aarstidernes vegetarkasse bød på quesadillas med spinat og ost. Tilbehøret bestod af en spændende avocadosalsa med grape og tomat. Allerede da jeg læste opskriften første gang, tvivlede jeg på, at der ville være nok mad nok til to voksne plus et lille barn. Aarstiderne har jo også kun lovet, at der skulle være nok mad til to personer, men selv om Alma stort set ikke rørte maden (hun ville kun have avocado og tomat), blev farmand slet ikke mæt. Heldigvis kunne han så i stedet spise hjemmelavede pirogger, men det var jo meningen, at der skulle være mad nok. Jeg undrer mig lidt - når der står, at der skal være aftensmad til to personer i fire dage, hvilken målgruppe menes der så? Burde der ikke være nok mad til, at to mennesker med god, men ikke overdrevet, appetit kunne blive mætte? Havde der været en pakke speltwraps mere med, er jeg sikker på, at vi alle var blevet mætte. Det bliver interessant at se, om de næste to dages måltider rækker.
Kvantiteten af maden var ikke tilfredsstillende i aften, men kvaliteten var derimod fænomenal. Et virkelig lækkert måltid, som var nemt at gå til. Jeg har ikke før prøvet at kombinere grapefrugt, avocado og tomat, men det var virkelig en fryd at sætte til livs.
Spinaten var frisk og flot, og meget ren. Det er altid skønt at have gode råvarer at arbejde med.
Det er ikke altid nemt at få lokket mad i de små. Men Alma spiste dog med velbehag den lækre modne avocado og nogle tomater.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar